TilstedeVærelsen

Tlf 50 59 35 95 - E-mail: kontakt@tilstedevaerelse

Healing

Få mere livsenergi med Healing

TilstedeVærelsen tilbyder healing i Odense og på resten af Fyn. Jeg er certificeret Reikihealer, der giver hele, selvstændige behandlinger, som virker. Reiki healing er en universal livsenergi. Alt i universet er energi og er forbundet med hinanden i et energetisk system. Vi er hele tiden omgivet af energi, ligesom vi selv er energi. Gennem Reiki healing bliver der løsnet op for blokeringer i energisystemet og dermed gives mere styrke og kraft til alt, hvad vi foretager os. Reiki giver altid hver enkelt af os, det vi har behov for, både åndeligt, psykisk og fysisk.

Reiki healing skaber energi og velvære og forstærker immunforsvaret. Healingen lindrer smerter og bringer krop og sind i balance.

Reikihealing hjælper blandt andet med:

  • Stress

  • Spændinger

  • Smerter

  • Psykiske ubalancer

  • Energiniveau og immunforsvar

ReikiHealing foregår ved håndspålæggelse og opleves meget forskelligt fra person til person. Nogle mærker tydeligt den virksomme energi, mens andre føler det knap så meget. Jeg lader mig altid guide af min intuition og finder vej rundt på din krop, så du får healing de steder, hvor du har brug for det. Healingen kan hjælpe dig både fysisk og psykisk. Jeg giver ikke mine egne energier til dig, ligesom jeg heller ikke tager dine energier på mig. Jeg er blot kanal for energien fra healingen.

Meditation og Reikihealing kan kombineres i en skøn forening til dig, der har brug for en dybere ro og omsorg. Behandlingen foregår siddende på en stol eller liggende på en briks.

Igennem meditation vil du blive guidet ind i en dyb tilstand af ro og afslappethed, hvor du samtidig med vil modtage dejlige energier fra healing.

Er du klar til at arbejde med dig selv og få større indsigt i livet? Så kan TilstedeVærelsen hjælpe dig. Gennem healing kan du nå dybere i dit følelsesliv, end du før har været, og det kan åbne dørene for bedring og indre ro.

Ønsker du at booke tid til healing i Odense, kan du kontakte mig via kontaktformularen eller på telefon/mail.

Du finder priser her

Har du en psykisk lidelse, eller er du i behandling med psykofarmaka, så vil jeg meget gerne høre fra dig, inden du booker din tid til healing i Odense.

Namaste

Michelle


Kontakt TilstedeVærelsen

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Ønsker du tilmelding på hold, kan dette skrives i beskedfeltet.TilstedeVærelsen

Michelle Møller-Bertram

Mindfulnessinstruktør & Healer 

Telefon 50 59 35 95 

E-mail kontakt@tilstedevaerelsen.dk

Facebook InstagramHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk