TilstedeVærelsen

Tlf 50 59 35 95 - E-mail: kontakt@tilstedevaerelse

Hold & Kurser hos TilstedeVærelsen

Jeg følger selvfølgelig med i udviklingen af Covid-19 og tager alle forholdsregler med henblik på hygiejne og vores fælles sikkerhed!

På denne side kan du følge med i, hvilke hold jeg tilbyder og hvornår de starter op. Kun små hold, for at sikre den gode personlige kontakt og tid til hver enkelt deltager.

Jeg kommer også gerne ud og holder foredrag/forløb i foreninger m.fl. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, vil jeg meget gerne høre fra dig. 

Du kan  kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen nederst eller sende mig en E-mail

 

NYHED! 28 dage med mindfulness i din indbakke

Sammen hver for sig!

Jeg har skabt dette forløb, så du i ro og mag kan sidde hjemme og modtage kærlig og opløftende mindfulness.

Der er som aldrig før brug for at blive sat fokus på mental sundhed og dette forløb vil give dig en følelse af RO & NÆRVÆR.

🌿 28 dage med mentale mindfulnessteknikker, øvelser og positive bekræftelser.

🌿 Hver dag modtager du en e-mail med dagens kærlige intention og støttende mindfulnessøvelse.

🌿 En gang om ugen modtager du ugens fokuspunkt og en omfavnende meditation som nænsomt guider dig i ugens forløb.

🌿 Pris for dette transformerende forløb fyldt med egenomsorg er kun DKK 195 ,-

Tilmeld

 

Mindfulness individuel session

For dig som ønsker en personlig og privat session, hvor vi igennem samtale og meditation berører lige netop det emne, som du har brug for.  Hver session vil tage udgangspunkt i din hverdag og dine personlige behov. Med mindfulness træner vi evnen til at reagere på livets udfordringer på en mere rolig og hensigtsmæssig måde. Mindfulness er bevidst nærvær, som arbejder med din tankegang og dit livssyn. Derudover vil du opleve en øget kropsbevidsthed og kontakt til dit åndedræt med guidet meditation, som du også vil modtage på lydfil til at kunne bruge derhjemme. Effekten af mindfulness stiger, når det dagligt praktiseres, til at starte med blot 10-20 minutter hver dag. Dette støttes du nænsomt i at opretholde og udvikle, således at du opnår en mere kærlig åbenhed overfor dig selv og en lettere tilgang til hverdagen og livet. Det anbefales at du efter 2-4 uger møder til en ny session, hvor metoderne finpudses og nye øvelser tilføjes for at holde mindfulness træningen ved lige.

Også mulighed for "gående mindfulness " hvor vi mødes i naturen og fordyber os, hvilket i sig selv, har en meget healende og energiløftende effekt på krop og sind. Kan også kombineres med Reikihealing. 

30 min. 300 kr. / 60 min. 500 kr.

Har du en psykisk lidelse, eller er du i behandling med psykofarmaka, så vil jeg meget gerne høre fra dig, inden du booker din tid.

Ja tak, jeg ønsker en tid

 

Mindfulness mini-kursus

Få Ro & Nærvær i dit liv.
Med dette mini-kursus vil du få redskaber til at leve et liv med mere glæde, overskud og tilstedeværelse.
Mindfulness er træning i bevidst nærvær og det er videnskabeligt bevist at det forebygger stress, angst og depression. Igennem virksomme øvelser vil vi åbne op og lytte til krop, følelser og tanker. Du vil nænsomt blive guidet til at give slip på gamle uhensigtsmæssige handlemønstre og opleve ny indsigt i dig selv. Et positivt mindset, bedre søvn, klarhed og indre ro er blot nogle af de effekter du kan opleve i krop og sjæl.
Kurset henvender sig til nybegyndere og let øvede i mindfulness og meditation.
Tag gerne afslappet tøj på.
Max 6 pladser

31. oktober 2020 kl. 13-16

Sted: De skønne lokaler hos PH Elteknik, Sivlandvænget 13A, 5260 Odense S

3 timer 395,- 

Book plads

 

Smertehåndtering mindfulness mini-kursus

Dette kursus er for dig med kroniske smerter eller anden fysisk sygdom, som er udredt ved egen læge/sundhedskonsulent.

Jeg selv har levet med kroniske rygsmerter i 18 år og mindfulness har forbedret min livskvalitet betydeligt. Jeg lover dig ikke, at du bliver smerterne kvit, men jeg kan garantere dig for, at jeg med mine personliger erfaringer og professionelle viden inden for mindfulness, healing og meditation, kan hjælpe dig til at opnå ro i sjælen - at komme ud af den mentale lidelse, som din smerter har sat dig i. Det eneste jeg beder dig om, er at åbne dig op for forandringens kraft og turde tro på at der er et godt liv i vente for dig. Det har du fortjent!

"Det er et fantastisk hold, det giver mig så meget og jeg er gået ned på halv tid ved min fysioterapeut efter jeg er startet på holdet, samt har jeg fået større ro og glæde, det er jo fantastisk"

- Enrica

Jeg ved godt, hvor sårbar du kan føle dig og derfor er der max plads til 6 deltagere på kurset, så der skabes et rum med tryghed og nærvær.

Ønsker du et privat forløb, da kontakt mig gerne på kontakt@tilstedevaerelsen.dk

Søndag den 8. november kl. 13-16

Sted: De skønne lokaler hos PH Elteknik, Sivlandvænget 13A, 5260 Odense S

3 timer 395,-

Book plads

 

Mindfulness for begyndere - 8 ugers forløb i Odense

Vil du gerne leve dit liv med mere nærvær og indre ro, samtidig med at du navigerer rundt i en travl hverdag? Måske du oplever tegn på stress, angst eller depression eller savner du at blive mere bevidst og hoppe af autopiloten? Ud fra egne erfaringer og virksomme mindfulness metoder hjælper jeg dig til at skabe forbindelse imellem dit sind og din krop.  Jeg har en kuffert fyldt med redskaber, hvori du kan vælge dem ud, som passer lige netop til dig, for vi må sande, at hvad der virker for os hver især er forskelligt - og det er der plads til på det her hold. Skridt for skridt vil du blive guidet til at slippe gamle blokeringer og åbne op for dit hjerte og sind. For hver gang vi mødes, får du små simple øvelser - nemme og praktiske at gå til - så du derhjemme kan implementere mindfulness & compassion i dit liv. De mindfulde emner vi berører undervejs er: Tilstedeværelse, tålmodighed, accept, give slip, glæde, venlighed, ikke dømmen og åbenhed. Jeg er hele tiden med på sidelinjen og følger og støtter dig undervejs. Din tryghed er vigtig for mig. 

Hvad venter du på? Omsorgen for dig selv kan starte i dag!

Torsdag kl. 19.30-20.30 

Sted: De skønne lokaler hos PH Elteknik, Sivlandvænget 13A, 5260 Odense S

Nyt hold kommer til foråret 2021!

 

 

Meditation for krop og sjæl  "TilstedeVærelset"

En dejlig stund med tid og velvære til dig selv i en travl hverdag. Igennem guidet meditation finder vi vejen til det dybe åndedræt og indre ro. Forebygger stress, angst og depression. Alle uanset erfaring kan deltage, min. 12 år. Der tilmeldes senest dagen før.

Orte 2020

1. mandag i hver måned 

kl. 19.30-20.30

Sted: Gymnastiksalen Frøbjerg Orte Friskole, Orte Vejsmark 20, 5560 Aarup

Book plads til meditation

Odense 2020

22/10, 29/10, 5/11 og 12/11

kl. 19.30-20.30

Sted: Sivlandvænget 13 A, 5260 Odense S

60 min. meditation 120 kr. eller 1 klip fra turkort.

Book plads til meditation

Mindful WALK

Vil du med ud og gå?
Mindfulness i naturen er meget powerfuldt og kan virkelig vække alle dine sanser og træne dit bevidste nærvær. Til Mindful WALK går vi en tur i stilhed og undervejs guider jeg dig til små mindfulness øvelser. Vi gør et lille stop, hvor vi fordyber os i vores vejrtrækning og den smukke natur. Vi mødes på parkeringspladsen overfor Afgrunden (Lergyden) i Vissenbjerg. 

Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Varighed ca. 1 time

Lørdag 24. oktober kl. 12.00

Pris 50,- pr. pers. betales med Mobilpay på dagen 

Tilmelding nødvendig på sms 50593595

 

Mindfulness for børn - sansernes magi

På dette forløb skal vi lege og være kreative. Vi skal også lære at få kroppen til at være rolig og trække vejret rigtig dybt ned i maven. Hver gang vi mødes arbejder vi med  forskellige sanser og opdager hvordan vi kan åbne op for en skattekiste af magi, når vi bruger vores vidunderlige fantasi. Du vil finde dine indre styrker og få gode idéer til, hvordan du klarer følelser og tanker som fylder meget.  Når du lærer mindfulness, vil du opdage, at det bliver nemmere for dig at være 100% dig selv sammen med dine kammerater og du bliver god til at finde løsninger på udfordringer. Bagefter kan du gå hjem med sjove redskaber, som du kan lære mor og far at bruge, så I sammen kan have det endnu mere hyggeligt og blive gode til at tale sammen.

Holdet er for børn i alderen 8-14 år.

"jeg elsker, at vi er kreative og tegner de mindfulnessøvelser vi lærer." - Silje 12 år

Mødedage efterår 2020

26/9 og 31/10

kl. 10.00-12.00

Sted: De skønne lokaler hos PH Elteknik, Sivlandvænget 13A, 5260 Odense S

Udsolgt!

Skriv op på listen til forårets hold

Pris 300 kr for begge gange.

 

Mindfulness & Mentaltræning på jobbet – den gode medarbejder

Dette hold henvender sig til firmaer, som ønsker at tage hånd om deres medarbejdere og højne den gode trivsel.

Igennem mentaltræningsøvelser og meditation kan deltagerne implementere mindfulness i deres hverdag og vil således opleve

  • mere tålmodighed
  • bedre fokus og produktivitet
  • øget empati og medfølelse
  • større kropsbevidsthed
  • mindre stress og angst

Holdet kan bygges op på flere måder, kontakt mig på E-mail  og vi finder den løsning, som passer bedst til netop jeres firma og medarbejdere.

Det kan anbefales at booke mit populære foredrag "Mental sundhed med mindfulness" som en lille "teaser" inden et forløb.

 

Mindfulness i skoler og institutioner

Aldersvarende mindfulness med fokus på ” hvor er min opmærksomhed”

Igennem leg og øvelser vil børnene lære at blive bevidste om, hvor de retter deres opmærksomhed hen og hvordan de kan flytte fokus og hermed ændre deres tanker og følelser.

Mindfulness skaber større kropsbevidsthed og empati. Børnene vil meget bedre kunne rumme deres følelser, have overskud til hinandens forskelligheder og et større fællesskab i gruppen vil opstå.

Kontakt mig på E-mail og vi skaber et forløb, som passer til helt perfekt til jeres skønne børn.

Du finder mig også som instruktør hos MOMO Academy.

 

Mindfulness til private arrangementer og grupper

Til jer, som ønsker at samle en gruppe i hjemmet eller hos mig og opleve en nærværende og energigivende stund. Kan feks. være for en samling af familiemedlemmer, til fødselsdag, polterabend, personalegrupper, foreninger mm. Mulighederne er mange.

60 min. skøn mindfulness koster 150 kr pr. pers ved min. 6 pers.

Er I en stor forsamling (mere end 20 pers.) anbefaler jeg foredrag. Se mere herunder.

Kan også kombineres med Reiki Healing. Kontakt mig på E-mail  for yderligere info.

 

Foredrag - Mental sundhed med mindfulness

Mange spekulerer over, hvad Mindfulness egentlig er for en størrelse.

Med foredraget, afmystificerer jeg ordet "Mindfulness" og forklarer på en helt simpel og jordnær måde, hvad det vil sige at leve mindfuldt. Jeg fortæller blandt andet om min egen personlige rejse hvor jeg gik fra at være syg og stresset til at opnå det mindfulde liv i balance, jeg lever i dag både privat og proffesionelt.  Så har I lyst til at "se giraffen" og få en bedre forståelse for mental sundhed, så er et foredrag noget for jer. Kan tilpasses efter behov, så de emner som berører netop jer bliver indraget i foredraget.

Forslag til emner kan være:

Stresshåndtering

Smertehåndtering

Tankens kraft

Mindfulness i børnehøjde

Mange firmaer og foreninger har allerede oplevet et fordrag med stor succes, så hvorfor vente? Book jeres foredrag allerede i dag!

Kontakt mig på E-mail for yderligere info og pris.

 

Jeg vil glæde mig til at dele skønne stunder med dig.

Namaste

Michelle

 


Kontakt TilstedeVærelsen

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Ønsker du tilmelding på hold, kan dette skrives i beskedfeltet.TilstedeVærelsen

Michelle Møller-Bertram

Mindfulnessinstruktør & Healer 

Telefon 50 59 35 95 

E-mail kontakt@tilstedevaerelsen.dk

Facebook InstagramHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk